Bloc

JonCake i Muntanyola i els millors pastissos del món!

JonCake i Muntanyola i els millors pastissos del món!

Podria ser el títol d’una novel·la d’amor? D’una nova sèrie d’una de les plataformes de moda? O d’un conte narratiu sobre el poder d’un petit gest? En realitat, però, és el relat d’un amor a primera vista entre JonCake i formatges Muntanyola!   Jon Garcia és un...

JonCake elabora tres varietats de pastissos amb Formatges Muntanyola

JonCake elabora tres varietats de pastissos amb Formatges Muntanyola

Jon Garcia és un enginyer aeronàutic que per la pandèmia va idear el seu projecte personal de pastissos de formatge i va crear JonCake. Amb dos obradors a Barcelona, el seu projecte ha obtingut un èxit i reconeixement excepcionals, amb cues de fins a 45 minuts al...

El Bufalet premiat al 1r Concurs de Formatges Artesans de Catalunya

El Bufalet premiat al 1r Concurs de Formatges Artesans de Catalunya

El Bufalet ha estat premiat al 1r Concurs de Formatges Artesans de Catalunya, celebrat a Girona el cap de setmana del 2 i 3 de març, dins el marc de la primera edició del Fòrum del formatge artesà i català. L’esdeveniment ha comptat amb 42 formatgeries artesanes que...

Muntanyola debuta amb èxit al Mundial de Formatges de França

Muntanyola debuta amb èxit al Mundial de Formatges de França

Els formatges de la fundació AMPANS han estat premiats entre més de 1.600 referències de tot el món, valorades per un jurat format per 250 experts.   Formatges Muntanyola ha tornat a aconseguir el reconeixement del sector a França,  amb dos formatges, el Garrotxa...

Formatges Muntanyola s’emporta una nova Medalla d’Or

Formatges Muntanyola s’emporta una nova Medalla d’Or

Formatges Muntanyola s’emporta una altra medalla d’or, ara pel Bufalet,  formatge curat de llet de búfala, al concurs internacional de Lió Formatges Muntanyola, de la Fundació AMPANS, ha estat novament premiada amb una medalla d’or pel Bufalet, formatge curat...

Benvinguts al Bages: descobrim la finca Urpina!

Benvinguts al Bages: descobrim la finca Urpina!

La generositat d'una família que dóna el seu llegat en vida, fa realitat el projecte agrosocial Muntanyola i Urpina.De la mà del Carles, el pastor de la granja, i del Salvador, fill d'Urpina, coneixem un dels projectes solidaris més emblemàtics del Bages, el projecte...

Els World Cheese Awards es celebraran a Oviedo el 2021

Els World Cheese Awards es celebraran a Oviedo el 2021

Els nostres formatges han estat premiats en aquest certamen internacional en diverses ocasions. El certamen internacional de formatges World Cheese Awards (WCA) s’havia de celebrar a aquest mes de novembre i finalment s’ha posposat al 2021 a causa de la pandèmia...

Som finalistes al Gourmet Quesos 2020

Som finalistes al Gourmet Quesos 2020

El Blau de Búfala ha estat seleccionat entre més de 800 formatges presentats. El Blau de Búfala Muntanyola ha quedat finalista al Gourmet Quesos, un dels concursos de formatges més importants d'Espanya.Hem estat seleccionats entre més de 800 formatges durant les...

Ara podeu comprar els formatges online i us els portem a casa!

Ara podeu comprar els formatges online i us els portem a casa!

Compreu els formatges Muntanyola amb un clic des de casa, al web www.botigaampans.cat  La situació d'emergència sanitària que estem vivint arran del Covid19 està fent reinventar tots els sectors, adaptant-nos a les necessitats de les persones. En el cas del...

Caprabo inicia la venda de Formatges Muntanyola

Caprabo inicia la venda de Formatges Muntanyola

La cadena de supermercats inicia així la venda de productes que elabora AMPANS. Caprabo ha iniciat la comercialització en els seus supermercats dels productes que elabora AMPANS, i ha començat pels Formatges Muntanyola. D'aquesta manera, ambdues entitats reforcen el...

Els Formatges Muntanyola presents a la Fira del Tomàquet del Bages

Els Formatges Muntanyola presents a la Fira del Tomàquet del Bages

El xef Diego Alías va ser l'encarregat del maridatge "Diferents textures de tomàquet amb formatges del Bages".Els Formatges Muntanyola van formar part de la nova edició de la Festa del Tomàquet del Bages.Al Mercat de Puigmercadal de Manresa s'hi van organitzar parades...

El blau de cabra es reitera com un dels millors formatges del món

El blau de cabra es reitera com un dels millors formatges del món

Els nostres formatges han estat premiats als World Cheese Awards amb una medalla de plata i dues de bronze.Els formatges Muntanyola han estat premiats de nou al certamen internacional World Cheese Awards. Una medalla de plata pel Blau de Cabra i una de bronze pels...

El blau de cabra, premiat a la XXIII Fira del Formatge de Lladó

El blau de cabra, premiat a la XXIII Fira del Formatge de Lladó

Els Muntanyola, d'Urpina, han rebut la medalla de bronze en la categoria 'durs de cabra'.El blau de cabra Muntanyola s’ha endut la medalla de bronze aquest cap de setmana a la Fira del formatge artesà de Lladó. Es tracta d’un concurs de formatges artesans que té per...

Formatges Muntanyola, qualitat i artesania amb valor social

Formatges Muntanyola, qualitat i artesania amb valor social

Un projecte d'AMPANS que dóna oportunitats d'inserció laboral.Suau o intens. Untuós o astringent. Dolç o àcid. Amarg o salat. De llet crua o pasteuritzada. Hi ha molts aspectes que defineixen un formatge, però el que realment defineix els formatges Muntanyola és la...

Us presentem el Montgròs

Us presentem el Montgròs

És un formatge curat de llet crua de dues varietats: cabra i ovella.A Formatges Muntanyola estrenem un nou formatge, el Montgròs: un formatge artesà curat fet amb llet crua de dues varietats; cabra i ovella. El Mongròs de cabra. El Montgròs és un formatge artesà...

Tast de formatges Muntanyola a Urpina

Tast de formatges Muntanyola a Urpina

Aquest diumenge Urpina acull el 5è aniversari de la cooperativa Fent País.Aquest diumenge la cooperativa Fent País celebra el seu 5è aniversari amb una festa a Urpina. Hi haurà tast de formatges Muntanyola amb olis Migjorn i vins Urpina i un munt d'activitats més per...

Tast de formatges i vins a l’Espai Artium

Tast de formatges i vins a l’Espai Artium

El proper divendres 23 de febrer, el Bernat Gurt, responsable de formatges Muntanyola, farà un maridatge a Artés acompanyat dels vins d'Artium. El Bernat Gurt, responsable de la formatgeria d'Urpina i dels formatges Muntanyola, farà un tast a l'Espai Artium (Artés) el...

Els formatges Muntanyola al Diari ARA

Els formatges Muntanyola al Diari ARA

Els millors blaus del món es fan al Bages', així titula el Diari ARA un reportatge sobre la formatgeria d'Urpina, els formatges Muntanyola i el projecte social d'AMPANS.El diari ARA ha dedicat una pàgina a parlar dels formatges Muntanyola i els ha anomenat com "els...

Fondue, una manera divertida de menjar formatge

Fondue, una manera divertida de menjar formatge

Els francesos i els suïssos són uns magnífics especialistes d'aquest plat  La Fondue és, en essència, la cuina d’aprofitament. Els millors formatges per a fer una fondue són els que estan més secs, especialment els de vaca i els de cabra barrejats. Elaboració...

Les búfales, un animal singular amb una llet molt beneficiosa!

Les búfales, un animal singular amb una llet molt beneficiosa!

El formatge blau de búfala de Muntanyola ha estat un dels més reconeguts l’any 2016.Com pot ser que d’un animal tan desafiant en surti una llet tan aromàtica, saludable i de sabor tan intens? Les búfales, imatge de rudesa, fortalesa, tosquedat, la força davant les...

El millor blau de cabra del món es fa al Bages

El millor blau de cabra del món es fa al Bages

Més de 250 experts reunits a Donosti han distingit el nostre blau de cabra entre prop de 3.000 formatges i l’han qualificat com un dels millors del món als World Cheese Awards 2016-17.Des de la costa d’Euskadi al cor de Catalunya amb un únic veredicte: Medalla d’Or...

La consellera d’Agricultura ha visitat la formatgeria Muntanyola

La consellera d’Agricultura ha visitat la formatgeria Muntanyola

Meritxell Serret ha fet la visita acompanyada del president d‘AMPANS, l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola i la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.La consellera d’Agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, Meritxell Serret, ha visitat...

La festa de la Verema

La festa de la Verema

Un maridatge de formatges Muntanyola i vins Urpina, amb l’Oller del Mas com a celler convidat, és una de les activitats destacades dels actes de la Verema d’aquest dissabte a Urpina (Sant Salvador de Guardiola).Un rocòdrom en el que podrà escalar públic de totes les...

TVE ens dedica un reportatge

TVE ens dedica un reportatge

L’espai “Historias de Anna” del programa de TVE España Directo va fer un reportatge dels nostres formatges. Va ser fa uns dies a la nostra finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. Sembla impossible tot el que es pot arribar a explicar en un minut de tele....

Som a Alimentària 2016

Som a Alimentària 2016

Els nostres formatges es poden tastar des d’avui i fins dijous a l’Alimentària 2016, que s’inaugura a Fira Barcelona.  El saló internacional destinat als professionals del sector de l’alimentació, la beguda i la gastronomia.  Ens trobareu a la “Sala...

El nostre Blau de Búfala premiat al Gourmet Quesos

El nostre Blau de Búfala premiat al Gourmet Quesos

Un blau que està de moda. Un blau cobalt que ja és tendència. Un blau que enamora! És veure'l i desitjar-lo! El formatge Blau de búfala Muntanyola ha estat considerat el millor formatge artesanal de la seva categoria. Al certamen de formatges d’autor...

Us esperem a Madrid i Barcelona

Us esperem a Madrid i Barcelona

Avui us volem convidar al Saló del Gourmet de Madrid. Aquesta setmana i durant els dies 4, 5 6 i 7 ens trobareu a IFEMA al pavelló 8, stand 8GQ. Estarem encantats de poder compartir uns moments amb vosaltres si veniu a veure’ns.  Si Madrid us queda molt...

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

reconeixements-formatges-muntanyola