Una trentena de formatges artesans de tot Espanya, entre ells els formatges Muntanyola, han estat els escollits per la seva qualitat i excel·lència per figurar a la Guia Repsol 2018.
Els nostres formatges han estat elegits per formar part de la “GUÍA REPSOL DE LOS MEJORES ALIMENTOS Y BEBIDAS DE ESPAÑA, NO PERECEDEROS”, edició 2018.
En concret, l’ecològic de pasta tova cendrat i l’ecològic curat i rentat amb cervesa.
Una trentena de formatges artesans de tot Espanya consten a la Guia Repsol edició 2018. Els productes es poden veure a la Guia Repsol online i a la Guía de los Mejores Alimentos de la web Gastro Marca España.
La Guia Repsol escull productes cada any que ressaltin per la seva qualitat i excel·lència passant per diferents filtres d’experts. Des de Formatges Muntanyola estem molt contents de figurar entre la trentena de formatges escollits aquest 2018.
Què es té en compte a l’hora de distingir un bon formatge?
La crosta, l’aspecte interior, el tall, la llet, el temps de maduració, l’afinació o les cures que ha rebut són alguns dels aspectes que es tenen en compte a l’hora d’escollir un bon formatge.
Segons la Guia Repsol, però, sens dubte els trets més importants són l’aroma i el gust. La conservació dels formatges moltes vegades planteja dubtes i dificultats, però per preservar-lo correctament hem de prestar especial atenció a la temperatura i la humitat.
Segons la Guia Repsol, “s’està produint una autèntica revolució del formatge a Espanya”.
En les últimes dècades han aparegut nombrosos formatges artesans a Espanya, productes moltes vegades originals i innovadors i molt consolidats.
Segons la Guia Repsol, aquesta trajectòria ha generat un ric patrimoni que avui dia supera les 150 varietats.
