JonCake elabora tres varietats de pastissos amb Formatges Muntanyola

Jon Garcia és un enginyer aeronàutic que per la pandèmia va idear el seu projecte personal de pastissos de formatge i va crear JonCake. Amb dos obradors a Barcelona, el seu projecte ha obtingut un èxit i reconeixement excepcionals, amb cues de fins a 45 minuts al carrer, per aconseguir els seus deliciosos pastissos.

Entre les seves iniciatives hi ha la dels especials que durant aquesta primavera dedica als Formatges Muntanyola, amb els que ha dissenyat 3 receptes que anirà presentant ens els propers dies. I la primera de les 3 creacions JCEspecial, edicions limitades de @joncake.es ja és aquí! És un cheesecake elaborat amb el #Garrotxa de Formatges Muntanyola. Es tracte d’un formatge que elaborem artesanalment amb llet de cabres del nostre ramat i madura durant mesos a les nostres cambres. És un formatge molt especial, de maduració lenta, amb aroma a llet fresca, suau i cremós. El #cheesecake del Garrotxa de Muntanyola li multiplica tot això tan bo d’una forma increïble!

No te la perdis! La pots trobar a: JONCAKE – Carrer dels Assaonadors, 29 (BCN)