Som finalistes al Gourmet Quesos 2020

El Blau de Búfala ha estat seleccionat entre més de 800 formatges presentats.

El Blau de Búfala Muntanyola ha quedat finalista al Gourmet Quesos, un dels concursos de formatges més importants d’Espanya.
Hem estat seleccionats entre més de 800 formatges durant les semifinals que van tenir lloc el 3 i 4 de maig.

La 34a edició del certamen s’ha aplaçat al 2021, a conseqüència de la situació d’emergència sanitària del Covid19, i se celebrarà el 15 d’abril de 2021.

El formatge Blau de Búfala Muntanyola ja va ser premiat al certament Gourmet Quesos l’any 2016, considerat el millor formatge artesanal de la seva categoria.

Aquest formatge elaborat amb llet de búfala, d’una granja procedent de l’Empordà, té un alt contingut en calci, magnesi i fòsfor, i un alt valor energètic.

El seu interior és de color blanquinós amb petits foradets blaus per on circula l’oxigen que fa que es desenvolupi el fong blau. La seva cremositat el fa inconfusible. Es fon en boca i ens recorda els tanins de la fusta, l’alzina i el pi. La presència de blau li dóna el toc d’humitat i llarg repòs que ha tingut en bodega.

Aquest formatge i la resta de referències les podeu trobar a la nostra botiga online.