El tast, que va comptar també amb la col·laboració del xef Diego Alías, va ser un gran èxit.
Els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Muntanyola d’Urpina van ser els protagonistes d’un tast molt especial que va tenir lloc al Canonge durant el mes de novembre.
Una cinquantena de persones van poder tastar els millors formatges del Pirineu i del Bages en un dels actes del 10 aniversari del restaurant d’AMPANS.
Els formatgers Mercè Lagrava (Serrat Gros) i Joan Portell (Formatges Muntanyola) van ser els encarregats d’explicar els dos projectes, històries amb punts comuns de recuperació d’un negoci artesà com és una formatgeria.
També van repassar un a un els quatre formatges de cadascun que ‘competien’ en el tast mentre els assistents els tastaven, i van explicar l’elaboració i els diferents mètodes de producció.
Una experiència explosiva que va culminar amb la cuina de Diego Alías, xef de Ca l’Amador, amb quatre plats elaborats amb els formatges Serrat Gros i Muntanyola.
