Formatge curat de búfala sense lactosa. Bufalet

Formatge curat de búfala elaborat de manera artesanal amb llet de búfala. Amb una maduració lenta i tranquil·la de dos a quatre mesos, aquest formatge sense lactosa aconsegueix una escorça ocre que contrasta amb un interior de color ivori. El sabor inconfusible de la llet de búfala es nota en cada tall, on es desprèn una intensa aroma i subtils matisos de mantega salada. Aromàtic, fresc i de sabor intens però refinat. Es tracta d’un formatge de búfala fonedís i cremós en boca.

Prova’l aquí!

Temps de maduració: De 2 a 4 mesos

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 1.500 gr., cunya de 375 gr., i 185 gr. aprox.

Premis internacionals:

Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d’ou i clorur càlcic. 

La llet utilitzada en l’elaboració artesanal d’aquest formatge de búfala prové de granges de proximitat, i ens permet elaborar formatges sense lactosa per a persones intolerants o al·lèrgiques a la lactosa. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

Maridatge: El formatge curat de búfala és perfecte per a acompanyar una àmplia varietat de creacions culinàries com risottos, carns i amanides. A més, combinat ofereix una gran experiència en boca amb melmelades, codony o figues seques. Marida molt bé amb vins blancs o rosats ​afruitats i cerveses artesanals suaus.

Característiques nutricionals:

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

1704

408

Kj

kcal

Greixos

35,04

gr.

 Dels quals saturats

22,43

gr.

Hidrats de carboni

0,7

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

22,33

gr.

Sal

1,27

gr.

Al·lèrgens

Conté ou o derivats de l’ou. 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

reconeixements-formatges-muntanyola