Formatge de cabra semicurat

formatge semicura de cabra

Formatge semicurat de cabra elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de gran qualitat. Aquest formatge destaca pel seu aroma fresc, suau i net que recorda a la llet fresca. Un formatge de tres setmanes de maduració i d’escorça blanca natural sense fong. La seva textura extremadament suau i cremosa en boca permet reconèixer notes d’ametlla tendra amb un toc lleugerament àcid.

Tasta aquest formatge semicurat de cabra artesanal!

Temps de maduració: 3 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 350gr.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.

La llet utilitzada en l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del nostre ramat i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

Maridatge: És un formatge de cabra que ofereix diverses combinacions gastronòmiques per gaudir del seu sabor únic, sigui en creacions gourmet o amanides, ja que aporta un punt elegant en boca. Ideal per a preparar postres, com per exemple milfulls de codonyat. Aquest formatge marida a la perfecció amb un vi blanc sec, cava o cervesa artesanal.

Característiques nutricionals:

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

1463

350

Kj

kcal

Greixos

28,97

gr.

Dels quals saturats

17,32

gr.

Hidrats de carboni

0,5

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

21,84

gr.

Sal

1,51

gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

reconeixements-formatges-muntanyola