Formatge de cabra semicurat
Formatge semicurat de cabra elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de gran qualitat. Aquest formatge destaca pel seu aroma fresc, suau i net que recorda a la llet fresca. Un formatge de tres setmanes de maduració i d’escorça blanca natural sense fong. La seva textura extremadament suau i cremosa en boca permet reconèixer notes d’ametlla tendra amb un toc lleugerament àcid.
Tasta aquest formatge semicurat de cabra artesanal!
Temps de maduració: 3 setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 350gr.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
La llet utilitzada en l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del nostre ramat i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
Maridatge: És un formatge de cabra que ofereix diverses combinacions gastronòmiques per gaudir del seu sabor únic, sigui en creacions gourmet o amanides, ja que aporta un punt elegant en boca. Ideal per a preparar postres, com per exemple milfulls de codonyat. Aquest formatge marida a la perfecció amb un vi blanc sec, cava o cervesa artesanal.
Informació nutricional per 100g (mitjana)
Valor energètic |
1463 350 |
Kj kcal |
Greixos |
28,97 |
gr. |
Dels quals saturats |
17,32 |
gr. |
Hidrats de carboni |
0,5 |
gr. |
Dels quals sucres |
<0.1 |
gr. |
Proteïnes |
21,84 |
gr. |
Sal |
1,51 |
gr. |
Al·lèrgens
Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.