Formatge semicurat de cabra. Garrotxa

Formatge semicurat elaborat de forma artesanal amb llet de cabra pasteuritzada de maduració pausada i tranquil·la. Gràcies a la qualitat de la llet utilitzada, el formatge desprèn un agradable aroma a llet fresca al tallar-lo. De textura cremosa, aquest formatge sorprèn amb sabor suau i un lleuger punt àcid. Un formatge de cabra artesà que sorprèn els cinc sentits.

Prova’l!

Temps de maduració: 6 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 1.200 gr., cunya de 300 gr., i 150 gr. aprox.

Premis internacionals:

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.

La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat,  seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

Maridatge: Els formatges de cabra són un gran aliat a moltes receptes o taules, ja que aporten un sabor únic i elegant a qualsevol plat. Aquest formatge semicurat de cabra és perfecte per gaudir-lo amb dolços de codony, gelees i melmelades pel seu intens aroma a llet fresca i un lleuger punt àcid. Ideal per acompanyar-lo amb un vi negre jove o una cervesa artesanal amb cos.

Característiques nutricionals:

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

1631

309

Kj

kcal

Greixos 31,94 gr.
Dels quals saturats 19,42 gr.
Hidrats de carboni 0.7 gr.
Dels quals sucres <0,1 gr.
Proteïnes 24,98 gr.
Sal 2,12 gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

reconeixements-formatges-muntanyola