Formatge semicurat de cabra. Garrotxa
Formatge semicurat elaborat de forma artesanal amb llet de cabra pasteuritzada de maduració pausada i tranquil·la. Gràcies a la qualitat de la llet utilitzada, el formatge desprèn un agradable aroma a llet fresca al tallar-lo. De textura cremosa, aquest formatge sorprèn amb sabor suau i un lleuger punt àcid. Un formatge de cabra artesà que sorprèn els cinc sentits.
Prova’l!
Temps de maduració: 6 setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 1.200 gr., cunya de 300 gr., i 150 gr. aprox.
Premis internacionals:
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
Maridatge: Els formatges de cabra són un gran aliat a moltes receptes o taules, ja que aporten un sabor únic i elegant a qualsevol plat. Aquest formatge semicurat de cabra és perfecte per gaudir-lo amb dolços de codony, gelees i melmelades pel seu intens aroma a llet fresca i un lleuger punt àcid. Ideal per acompanyar-lo amb un vi negre jove o una cervesa artesanal amb cos.
Característiques nutricionals:
Informació nutricional per 100g (mitjana)
Valor energètic |
1631 309 |
Kj kcal |
Greixos | 31,94 | gr. |
Dels quals saturats | 19,42 | gr. |
Hidrats de carboni | 0.7 | gr. |
Dels quals sucres | <0,1 | gr. |
Proteïnes | 24,98 | gr. |
Sal | 2,12 | gr. |
Al·lèrgens
Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.