Formatge de cabra semicurat amb pebre negre
Formatge semicurat de cabra elaborat de forma artesanal amb llet de cabra i recobert amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes, aquest formatge de color blanc pur presenta una escorça tendra i picant que contrasta amb el seu interior cremós i homogeni. Es caracteritza per oferir aromes vives i penetrants propis de la llet de cabra i del pebre. Aquest formatge semicurat té un sabor agradable en boca alhora que estimulant.
Prova el nostre formatge de cabra amb pebre negre!
Temps de maduració: 3 setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 350 gr. aprox.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
(*) Producte envasat al buit per a preservar la seva aroma i sabor.
Maridatge: Aquest formatge de cabra amb pebre negre es caracteritza per tenir un contrast que estimula el paladar, per això és ideal per a acompanyar-lo amb carns vermelles, taules de formatges, embotits, escalivada, verdures a la brasa o patates rostides. Pel seu aroma i sabor es recomana degustar aquest formatge semicurat amb un vi blanc jove i afruitat o una cervesa rossa artesana.
Informació nutricional per 100g (mitjana)
Valor energètic |
1463 350 |
Kj |
Greixos |
28,97 |
gr. |
Dels quals saturats |
17,32 |
gr. |
Hidrats de carboni |
0,5 |
gr. |
Dels quals sucres |
<0.1 |
gr. |
Proteïnes |
21,84 |
gr. |
Sal |
1,51 |
gr. |
Al·lèrgens
Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.