Formatge de cabra semicurat amb pebre vermell

Formatge de cabra semicurat amb pebre vermell

Formatge semicurat de cabra amb pebre vermell elaborat de manera artesanal amb llet de cabra. La qualitat de la llet de cabra permet aconseguir l’equilibri perfecte entre sabor i cremositat després de tres setmanes de maduració. Aquest formatge de cabra presenta una delicada escorça ataronjada recoberta de pebre vermell que aporta una aroma única. Amb una textura suau i cremosa, el formatge semicurat artesanal amb pebre vermell dolç es caracteritza per un sabor agradable i molt suau amb un punt d’acidesa amb matisos de fumat i nyores.

Deixa’t sorprendre!

Temps de maduració: 3 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 350 gr. aprox.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.

La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

(*) Producte envasat al buit per a preservar la seva aroma i sabor.

Maridatge: Aquest formatge de cabra amb pebre vermell és ideal per a acompanyar amb carn a la brasa, patates rostides, amanides o un altre tipus de preparacions gourmet. Aquest formatge és perfecte per gaudir-lo amb vi blanc sec o cervesa rossa artesana.

Característiques nutricionals:

Valor energètic

1463

350

Kj

kcal

Greixos 28,97 gr.
Dels quals saturats 17,32 gr.
Hidrats de carboni 0.5 gr.
Dels quals sucres <0,1 gr.
Proteïnes 21,84 gr.
Sal 1,51 gr.

Al·lèrgens

Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

reconeixements-formatges-muntanyola