Formatge de cabra semicurat amb pebre vermell
Formatge semicurat de cabra amb pebre vermell elaborat de manera artesanal amb llet de cabra. La qualitat de la llet de cabra permet aconseguir l’equilibri perfecte entre sabor i cremositat després de tres setmanes de maduració. Aquest formatge de cabra presenta una delicada escorça ataronjada recoberta de pebre vermell que aporta una aroma única. Amb una textura suau i cremosa, el formatge semicurat artesanal amb pebre vermell dolç es caracteritza per un sabor agradable i molt suau amb un punt d’acidesa amb matisos de fumat i nyores.
Deixa’t sorprendre!
Temps de maduració: 3 setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 350 gr. aprox.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
(*) Producte envasat al buit per a preservar la seva aroma i sabor.
Maridatge: Aquest formatge de cabra amb pebre vermell és ideal per a acompanyar amb carn a la brasa, patates rostides, amanides o un altre tipus de preparacions gourmet. Aquest formatge és perfecte per gaudir-lo amb vi blanc sec o cervesa rossa artesana.
Valor energètic |
1463 350 |
Kj kcal |
Greixos | 28,97 | gr. |
Dels quals saturats | 17,32 | gr. |
Hidrats de carboni | 0.5 | gr. |
Dels quals sucres | <0,1 | gr. |
Proteïnes | 21,84 | gr. |
Sal | 1,51 | gr. |
Al·lèrgens
Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.