Formatge curat amb llet crua d’ovella. Montgròs
Formatge d’ovella curat Montgròs s’obté després d’una elaboració artesanal a base de llet crua d’ovella. De maduració llarga i lenta de més de sis mesos, aquest formatge posseeix una aroma agradable i intensa. La seva escorça és natural i rústica sense presència de floridura, protegint un interior de color groc tornant-se lleugerament de color caramel en els extrems. De textura ferma, trencadissa i lleugerament granulosa, aquest formatge curat d’ovella amb llet crua té un sabor intens en boca amb un punt picant i salat. En cada tall desprèn una intensa aroma de llet d’ovella i de farratges frescos.
Deixa’t sorprendre per aquest formatge curat elaborat amb llet crua d’ovella!
Temps de maduració: Mínim 6 mesos
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 1.500gr. aprox., tascons de 375gr. i 185gr. aprox.
Ingredients: Llet crua d’ovella, quall, ferments làctics, clorur càlcic, oli i sal.
El formatge Montgròs està elaborat de forma artesanal amb llet crua d’ovella. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
Maridatge: Pel seu caràcter trencadís i picant, aquest formatge d’ovella curat és ideal per a afegir en forma d’escates en amanides, com a substitució al clàssic parmesà en carpaccios, acompanyar melmelades de figa, tomàquets o cireres, o simplement en una taula de formatges i embotits. Per a aprofitar tot el seu esplendor, degusta’l amb vi negre o dolç, una cervesa torrada o cava.
Característiques nutricionals:
Informació nutricional per 100g (mitjana)
Valor energètic |
1874 452 |
kj kcal |
Greixos |
38,3 |
gr. |
Dels quals saturats |
20,3 |
gr. |
Hidrats de carboni |
0,7 |
gr. |
Dels quals sucres |
0,7 |
gr. |
Proteïnes |
26,2 |
gr. |
Sal |
0,9 |
gr |
Al·lèrgens
Conté llet i derivats incloent lactosa.