Formatge de vaca semicurat. Tendret
Formatge semicurat elaborat de manera artesanal amb llet de vaca. Amb la seva maduració d’entre un i dos mesos s’obté una fina escorça florida amb fong gris que protegeix un interior blanc ivori amb petits orificis. La seva elaboració emana aromes provinents de la pastura i de la llet fresca. De textura cremosa i mantegosa, aquest formatge tendre és lleuger i agradable. Un aliat perfecte per a qualsevol moment del dia.
Tasta aquest formatge tendre de vaca artesà!
Temps de maduració: Entre 1 i 2 meses
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 350 gr.
Premis internacionals:
Ingredients: Llet pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, conservant, lisozim d’ou, sal i clorur càlcic.
Per l’elaboració artesanal d’aquest formatge semicurat s’utilitza llet de vaca de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.
Maridatge: El formatge Tendret semicurat de vaca agrada a grans i petits. És apte per gaudir-lo en qualsevol moment, cosa que permet combinar-lo amb una àmplia varietat d’aliments, especialment taula de formatges, embotits, verdures, fruits secs, codonyat i melmelades. Ideal per maridar amb vins blancs secs naturals, rosats i cerveses artesanals.
Característiques nutricionals:
Informació nutricional per 100g (mitjana)
Valor energètic |
1765 426 |
Kj kcal |
Greixos |
34 |
gr. |
Dels quals saturats |
19 |
gr. |
Hidrats de carboni |
10.4 |
gr. |
Dels quals sucres |
0.1 |
gr. |
Proteïnes |
28 |
gr. |
Sal |
2,6 |
gr. |
Al·lèrgens
Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent-hi lactosa.