Sala de premsa
Quatre formatgeries del Bages, premiades en el I Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
Es tracta de Formatges Gavarresa, d’Artés; Cal Cantaré, de Santpedor; Cal Music, de Navàs, i Formatges Muntanyola, de Sant Salvador de Guardiola
Mascort presenta a Girona la nova IGP de formatge ‘Formatge Garrotxa’
El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, David Mascort, ha presentat aquest diumenge per la tarda la nova Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de formatge ‘Formatge Garrotxa’, de Girona.
El Periódico – Els reptes empresarials en el desenvolupament d’inversions en sostenibilitat
A la trobada organitzada per EL PERIÓDICO, quatre ponents van debatre sobre l’aposta per la sostenibilitat per complir amb els objectius ODS i sobre les exigències legals que es demanen a les petites, mitjanes i grans empreses.
Cupatges – Aquest formatge de cabra és un dels millors del món i és català
Formatges Muntanyola torna a guanya l’or al World Cheese Awards i situa el Vell Reserva de cabra entre els millors del món
ManresaDiari – Formatges Muntanyola torna a guanyar l’or al World Cheese Awards
Los quesos de la Fundació Ampans, elaborados por personas con discapacidad intelectual, siguen acumulando oros en el certamen de quesos más prestigioso del mundo
Agroinformación – Formatges Muntanyola torna a guanyar l’or al World Cheese Awards i sitúa el Vell Reserva de cabra entre els millors del món
El formatges Vell Reserva de Cabra de Formatges Muntanyola ha estat reconegut amb la medall d’or a la final del concurs internacional World Cheese Awards que s’acaba de celebrar a Trondheim (Noruega)
Regió7 – Formatges Muntanyola torna a guanyar l’or al World Cheese Awards
El Vell Reserva rep la màxima distinció i el projecte de la fundació Ampans segueix acumulant distincions al certamen més prestigiós del món
NacióDigital – Formatges Muntanyola situa el Vell Reserva de cabra entre els millors del món
Els formatges de la Fundació Ampans, elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual, han revalidat l’or al World Cheese Awards
Diari de Girona – Aquests són els cinc formatges catalans que se situen entre els millors del món
Cinc formatgeries catalanes han estat guardonades amb medalles d’or en el principal concurs internacional del sector, el World Cheese Awards (WCA), una espècie de gala dels Oscar dedicada al món del formatge, que s’acaba de celebrar a la ciutat noruega de Trondheim.
El Periódico – Cinc productors catalans guanyen un or als Oscars dels formatges
Cinc formatgeries catalanes han estat guardonades amb respectives medalles d’or en el principal concurs internacional del sector, el World Cheese Awards
marketing4food – El formatge Vell Reserva de Formatges Muntanyola brilla en els World Cheese Awards
El prestigiós concurs World Cheese Award, celebrat a Trondheim, Noruega, va atorgar la medalla d’or al Vell Reserva de Cabra de Formatges Muntanyola.
ConicaDirecto – Aquests són els formatges catalans guanyadors al World Cheese Awards
Un del aliments indispensables a la nostra gastronomia coneguts per la seva rica tradició culinària
ManresaDiari – Muntanyola debuta amb èxit al Mundial de Formatges
Dos formatges de Formatges Muntanyola, el projecte de la fundació AMPANS, han estat premiats entre més de 1.600 referències de tot el món.
NacióDigital – Muntanyola debuta amb èxit al Mundial de Formatges amb dos nous premis
Els formatges de la fundació AMPANS han estat premiats entre més de 1.600 referències de tot el món, valorades per un jurat format per 250 experts.
Indisa – Muntanyola debuta amb èxit al Mundial de Formatges amb dos nous premis pel Garrotxa i Vell Reserva
Formatges Muntanyola de la fundació AMPANS s’emporta dos premis al certamen francès.
El País – El buffet més gran del món té un formatge espanyol amb recepta solidària
Lúpulus, de Formatges Muntanyola, irromp com el sisè formatge nacional dels 111 oferts per ‘Les Grands Buffets’, a França, després d’aconseguir la medalla de bronze als World Cheese Awards del 2022.
VilaWeb – La preciosa història de millor formatge del món
El formatge Garrotxa, guanyador del Premi Mundial del Formatge 2022, és elaborat al Bages per gent amb discapacitat.
Consumidor Global – Anna Prado (Formatges Muntanyola): “Els premis són per la nostra qualitat, el valor social és un afegit”
La responsable de la formatgeria cel·lebra l’últim reconeixement: la incorporació del Lúpulus, la primera referència catalana, a Les Grands Buffets.
Via Empresa – El millor formatge del món, fet al Bages per persones amb discapacitat
La fundació AMPANS va néixer al 1965 per donar una vida millor a les persones amb discapacitat. Al llarg dels anys s’han convertit en un referent a la comarca i han impulsat nombroses línies de negoci per finançar l’activitat assistencial, com formatges Muntanyola.
Rac1 – El primer formatge català que ha entrat al bufet més gran del món
El restaurant Les Grands Buffets incorpora al bufet de formatges més gran del món el Lúpulus de Formatges Muntanyola. El bufet de formatges disposa de més de 111 varietats de formatges.
TV3 – Formatges Muntanyola, de la fundació Ampans
El Lúpulus de Formatges Muntanyola entra a formar part dels Grands Buffets de Narbona, un reconeixement al valor social que hi ha darrere d’aquests formatges.
El Nacional — Un formatge català irromp per sorpresa a Les Grands Buffets de Narbona
Lupulus, formatge de vaca eco semicurat i rentat amb cervesa elaborat per Formatges Muntanyola, arriba a Les Grands Buffets
Regió7 – Presentació a Les Grands Buffets del formatge Muntanyola d’Ampans
El Lúpulus de Formatges Muntanyolas’ha incorporat a Les Grands Buffets, n’han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
El Periódico — Lúpulus, primer formatge català que entra a la selecció de rècord Guinness de Las Grands Buffets
L’elaboració de la formatgeria Muntanyola es fa un lloc al famós aparador del restaurant francès, considerat el restaurant més gran de França.
Nació — Un formatge del Bages, el primer de Catalunya a formar part dels exclusius Grands Buffets de Narbona
El restaurant Les Grands Buffets de Narbona, ha presentat la seva darrera incorporació al buffet de formatges més gran del món. Es tracta del Lúpulus, que elabora Formatges Muntanyola.
Aleteia – Els World Cheese Awards ha premiat un formatge elaborat per persones amb discapcitat
Els World Cheese Awards 2022 van distingir un formatge espanyol elaborat per persones amb discapacitat. Una consagració per a Formatges Muntanyola, una empresa amb vocació social que no amaga el seu orgull.
Cata mayor — Les cabres amb braguer d’or
Formatges Muntanyola, premiats als World Cheese Awards, a Cata Mayor pel periodista gastronòmic, periodista, escriptor i especialista gastronòmic Pau Arenós.
Diari ARA — El campió mundial dels formatges és de Catalunya
La bagenca Muntanyola aconsegueix dues distincions davant de més de 4.000 peces de 42 països diferents.
La Vanguardia — On s’elaboren els millors formatges d’Espanya segons un certàmen de prestigi internacional
Els World Cheese Awards han atorgat la màxima puntuació a 17 formatgeries espanyoles, entre les que es troba Formatges Muntanyola.
El Periódico — El millor formatge de cabra semicurat del món és català
El lacti elaborat per la fundació Ampans, que dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual, ha aconseguit la medalla d’or dels World Cheese Awards 2022.
VilaWeb — Un formatge català elaborat per persones amb discapacitat, el millor semicurat de cabra del món
L’empresa guardonada forma part de la Fundació Ampans, una entitat sense afany de lucre que treballa per a la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat.
Diari de la DisCapacitat — El ‘Garrotxa’ de Formatges Muntanyola, premiat com a millor formatge semicurat de cabra del món
El formatge elaborat a la finca Urpina d’AMPANS, ha estat reconegut amb la medalla d’or als World Cheese Awards 2022.
XLSemanal — Les cabres amb braguer d’or
El periodista gastronòmic Pau Arenós visita Formatges Muntanyola per conèixer el projecte que hi ha darrere el formatges premiats als World Cheese Awards.
Interempresas — Un queso de cabra elaborado por personas con discapacidad obtiene medalla de oro en los World Cheese Awards
Anna Prado, responsable de Formatges Muntanyola, ha destacado su alegría y satisfacción por estos premios.
Cuina – El Bufalet de Formatges Muntanyola, medall d’or a Lió
Formatges Muntanyola, de la Fundació AMPANS, ha estat novament premiat amb una medalla d’or pel Bufalet, formatge curat de llet de búfala, al Concurs Internacional de Lió.